De huwelijksklokken luiden

Eventjes geleden kreeg ik de vraag of ik geen origineel geschenkje wist om centjes voor een huwelijk in te stoppen. Eerlijk gezegd, deze vraag had ik nog niet gehad en ik wist niet onmiddellijk wat te antwoorden, maar de klant kwam al vrij snel zelf met het voorstel om de centjes in gepersonaliseerde washandjes te geven. Bedoeling was om op de ene washand de namen te borduren en op de andere de huwelijksdatum. Enkel de datum vond ik nogal pover voor de 2de washand, vandaar dat ik voorstelde om ook 2 ringen te borduren. Onze klant ging hiermee onmiddellijk akkoord en dit was dus haar verpakkingsmateriaal voor de centjes voor het bruidspaar:

Washandjes voor huwelijk

Washandjes voor huwelijk

Huwelijkswashandjes - detail namen

Huwelijkswashandjes – detail namen

Huwelijkswashandjes - detail ringen en datum

Huwelijkswashandjes – detail ringen en datum

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een antwoord