Geplaatst op Geef een reactie

een model over de vloer bij ’t Naai- en Borduurkamertje

Hondenjasje "Amazing Cockers" voor Renee

Ja, ja, u leest het goed…

Een tijdje geleden kregen we bezoek van een heel vriendelijke dame. Zij is echt gepassioneerd door haar hondjes, meer bepaald haar Engelse Cockers. Ze vroeg me om voor enkele van haar lievelingen hondenjasjes te maken en hierop haar logo te borduren van “Amazing Cockers”. Waarom niet? Het betreft immers een heel mooi en dankbaar logo. Toen het eerste hondenjasje klaar was, kwam onze opdrachtgever, samen met haar model, Renee, het jasje passen. Zelf ben ik een echte dierenvriend, maar honden zeiden me tot doen niet zo heel veel (we hebben ook zelf nooit een hond gehad). Maar… Toen mevrouw, samen met Renee binnenkwam en Renee als een volleerd model zijn jasje paste, smolt mijn hart. Wat een zalige hond! En zijn pels was zijdezacht! Een zaligheid! Bleek dat mevrouw hondentrimester in trimsalon Biru is…

Dit project wijkt sterk af van wat u hier al toonden, maar we willen u dit zeker niet onthouden. Het was zo’n leuke en unieke ervaring.

Hierbij stellen we u dus trots voor: Renee met zijn jasje “Amazing Cockers”. Oh ja, het borduurtje staat langs beide zijden van het jasje geborduurd.

Hondenjasje "Amazing Cockers" voor Renee
Hondenjasje “Amazing Cockers” voor Renee
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.