Geplaatst op Geef een reactie

en ook nu weer gaan we internationaal met een geschenkje voor kleine Lucia

douchelaken en badcape - Lucia

Een nieuwe klant vroeg ons onlangs een geboortesetje te maken voor kleine Lucia wiens ouders in Spanje wonen. Meer en meer krijgen we de vraag om zaken te borduren voor kindjes die in het buitenland geboren worden of wonen. Zo borduurden we onlangs voor klantjes in Nederland, Spanje, Groot-Brittannië, Duitsland, Luxemburg, Japan en Australië. Dat kan toch al tellen 😉

Om even terug te komen op kleine Lucia…. daarvoor kregen we eigenlijk carte blanche aangezien in Spanje geen geboortekaartjes verstuurd worden. Onze klant vroeg enkel om een mooie speelse, maar tegelijkertijd ook stijlvolle set te maken bestaande uit een lichtroze badcape en een lichtroos douchelaken. Maar… wat kan je op zo’n set borduren als je niets over de ouders weet? Dan maar een neutrale giraf die naast speels, ook echt meisjesachtig is.

Een beetje onzeker stuurden we het pakketje op naar onze klant en amper een dag nadien ontvingen we een heel enthousiaste reactie dat er zeker nog bestellingen zouden volgen want dat dit setje helemaal voldeed en zelfs hun verwachtingen overtrof.

Dat is natuurlijk het mooiste compliment dat we konden krijgen.

douchelaken en badcape - Lucia
douchelaken en badcape – Lucia
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.