Geplaatst op Geef een reactie

Geborduurde badjasjes

Witte badjas Lennert

Het is alweer een week geleden dat we nog iets van ons lieten horen. Dit wil echter niet zeggen dat we stil gezeten hebben. We hebben deze week weer heel veel werk verzet. Zo hebben we o.a. een aantal vaderdaggeschenkjes geborduurd (die pas na vaderdag mogen getoond worden), maar ook een geboorte-aankondiging. Ook deze laatste mag niet openbaar gemaakt worden tot de toekomstige ouders hun groot nieuws gedeeld hebben, maar… ook hierop komen we binnenkort terug.

We hebben ook weer een aantal badjasjes geborduurd. Zo ook voor de broertjes Tuur en Lennert. Deze badjasjes, verkrijgbaar in wit, ecru, fuchsia en turquoise, blijven een schot in de roos. Zowel voor onze allerkleinste schatjes als voor de iets grotere kinderen.

Aangezien badjasjes heel moeilijk te fotograferen zijn zonder model, hebben we onze dochters aangeduid als Chinese vrijwilligers. Initieel waren ze er niet echt voor te vinden, om een badjas met een jongensnaam te showen, maar na lang aandringen mochten we dan toch hun rug fotograferen.

Ecru badjas Tuur
Ecru badjas Tuur
Witte badjas Lennert
Witte badjas Lennert
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.