Geplaatst op Geef een reactie

Kleine Roxane kreeg ook een geschenkje van de hand van ’t Naai- en Borduurkamertje

Het is een tijdje geleden dat we nog eens een update plaatsten van ons werk. Dit wil zeker niet zeggen dat we stilgezeten hebben, integendeel…. na ons weekje vakantie in augustus kwamen er zoveel bestellingen binnen dat we amper nog durfden publiciteit te maken. Ondertussen is een groot deel van deze bestellingen weer weggewerkt.

Voor onze vakantie maakten we nog een leuke set voor kleine Roxane. Haar ouders wonen of woonden in Australiƫ. Het geboortekaartje sluit hier dan ook heel mooi bij aan. We kregen van onze klant carte blanche w.b. kleuren en mogelijke afbeeldingen. De enige wens was een set bestaande uit een badcape, slab en washandje en moest toch met enige mate gelinkt zijn met het geboortekaartje. Waaraan ze echter niet gedacht had, was dat we er al het werk zouden insteken om deze toch wel vrij complexe tekening, te digitaliseren.

Aan badtextiel en slabben in de orginele kleur van het geboortekaartje konden we niet komen. Vandaar dat we wat met het turquoise, geel en oranje hebben gespeeld zodat toch de kleuren van het kaartje helemaal terugkomen in de set. Onze klant was er in elk geval heel blij mee. Hopelijk waren de ontvangers dat ook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.