Geplaatst op Geef een reactie

Welkom kleine Senne

Geboorteset Senne - hertjes

We lopen hopeloos achter met het updaten van onze blog…. ik begin me zelfs te schamen… zo erg is het….

Eind augustus 2015… ja, ja, zo ver zitten we achter…. werd kleine Senne geboren. Nog voor zijn geboorte kwamen zijn tante, die meteen ook meter zou worden en zijn oma bij ons langs om een geboortesetje te kiezen voor de kleine oogappel van de familie. Ze hadden een tekening mee die de mama had gekozen voor het geboortekaartje van kleine Senne. Deze tekening was ge√Įnspireerd op het behangpapier van het¬†kamertje voor kleine Senne.

Een beetje aarzelend kwamen tante/meter en oma bij ons toe met de vraag of we er zouden in slagen om de tekening over te zetten naar een borduurbestand…. maar… na het zien van het douchelaken en de handdoek waren ze blij met de keuze die ze maakten. Ze waren dolenthousiast over het eindresultaat en bezorgden ons achteraf zelfs nog een uitgebreide bedanking en de mededeling dat de mama van kleine Senne net zo enthousiast was over het eindresultaat als zij zelf.

Ik vermeldde het wellicht al enkele keren, maar ik blijf erbij: dit is echt een prachtig bijberoep! Wij krijgen zo vaak dolenthousiaste mensen over de vloer!

 

Geboorteset Senne - hertjes
Geboorteset Senne – hertjes
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.