Over

borduurhoekje.be

’t Naai- en Borduurhoekje is ontstaan uit een echte passie.

In 2008 begon het allemaal…. als mama van 4 jonge dochtertjes was het onmogelijk om een hobby buitenshuis te hebben, mede omdat mijn echtgenoot ’s avonds vaak werkt. Omdat de oudste, toen 8, reeds vrij modebewust was en wist wat ze wilde op het vlak van kledij, stelde mijn mama me voor om me te leren naaien. Na een 2-tal lessen was ik gelanceerd met zo’n prachtige leermeerster(es) en konden we van start. Ik denk dat ik gedurende dat eerste jaar reeds zo’n 150 kledingstukken maakte. Het maken van kledij voor onze meisjes werd al heel snel een echte passie. Ik kon er mijn energie en creativiteit in kwijt én … de meiden waren supertrots op de kledij die mama voor hen maakte (nu nog steeds trouwens).

Ongeveer een jaar later ontstond het verlangen naar een borduurmachine. Na toch een tijdje wikken en wegen, besloot mijn lieve echtgenoot dat het echt wel tijd was dat ik me zo’n machine aanschafte. Het werd de Brother Innov’is 4000 D. Als snel werd de borduurmachine bijna even frequent gebruikt als de naaimachine. Meer en meer vrienden begonnen te vragen of ik niet iets voor hen of hun kindjes wilde borduren en zo ontstond het idee om te starten in zelfstandig bijberoep. Vooral ook omdat de jongste dochters paard rijden en ik het zadeldoek, het winterdeken enz. borduurde voor hun pony. Zo kwamen er ook frequent vragen uit het “paardenmilieu” om hun attributen te gaan borduren. Uiteindelijk hakten we in de loop van 2014 de knoop door. Ik zou starten in zelfstandig bijberoep en een webwinkeltje openen, met een nieuwe borduurmachine.

Maar… in 2018 kwam de kentering…. Mijn gezondheid liet het afweten en al snel was een bijberoep naast mijn job een onmogelijke opgave. Aangezien mijn echtgenoot steeds meer en meer gepassioneerd was door het borduren en vooral door het digitaliseren van logo’s en bestanden, werd besloten ’t Naai- en Borduurkamertje naar hem over te dragen. Voor mij werd het allemaal te zwaar. En ik moet zeggen, ik ben apetrots op hem. Hij doet het schitterend. Ik had wat schrik dat hij “mijn” bedrijfje niet ten volle zou uitbaten, maar niets is minder waar. Hij liet ’t Naai- en Borduurkamertje populairder worden dan ooit tevoren. Hij kocht er zelfs een lasercutter bij om de klanten nog meer ten dienste te staan. In het begin was het hanteren van de machines niet altijd even evident want…. digitaliseren kon hij al lang (hij heeft het me tenslotte geleerd), maar mits wat bijlessen bij vrienden die borduurmachines meer dan meester waren, was hij vertrokken. Nu doet hij het alsof hij het altijd heeft gedaan en dit met evenveel passie als ikzelf deed.

De grootste ambitie is het leveren van toffe, gepersonaliseerde producten die afgewerkt zijn met oog voor detail. Doel is fier te zijn op de producten die geleverd worden en hopen dat de klanten er even veel plezier aan beleven als bij het maken ervan.

Het is echter onmogelijk om alles wat hij kan op de website te plaatsen. Heeft u een origineel idee, wenst u iets wat niet op de website staat, … geef gerust een seintje. Alle ideeën kunnen besproken worden en in de mate van het mogelijke, uitgewerkt volgens uw wensen en verlangens.

Ik wens u heel veel shopgenot en dank u reeds voor het bezoekje aan onze webwinkel.

Vincent (en Sabine)

ps: de facebookpagina van Sabine en businesspagina blijven behouden zodat het niet te complex wordt voor de klanten. U kan nu ook bestellen via de facebookpagina van Vincent

[button link=”https://www.borduurkamertje.be/contact” bg_color=”#4C677E” border=”#4C677E”]Contacteer me[/button]

1 gedachte over “Over

 1. Hallo,

  ik ben naar je doorverwezen door Els De Vuyst van Fima, een nicht van mijn echtgenote.
  We waren onlangs op reis en kwamen een koppel tegen met een zeer mooie trui met daarop een zeer klein borduurseltje op de linkerborst: een klein wijnglaasje.
  We spraken de mensen aan om te weten van waar de trui kwam en vandaag contacteerde ik de leverancier. Deze liet echter spijtig genoeg weten dat de trui met borduurseltje niet meer verkrijgbaar is; enkel nog de blanco trui.
  Zou het mogelijk zijn dat ik 2 dergelijke blanco truien bestel en dat u er dan zo een klein wijnglaasje op aanbrengt aub?
  Volgens Els zou u mij kunnen helpen 🙂

  Dank voor het antwoord.

  Vriendelijke groeten,

  Guy De Maesschalck
  Schoolstraat 48
  9160 Lokeren
  0478/829.323

  Met vriendelijke groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *