Over

borduurhoekje.be

’t Naai- en Borduurhoekje is ontstaan uit een echte passie.

In 2008 begon het allemaal…. als mama van 4 jonge dochtertjes was het onmogelijk om een hobby buitenshuis te hebben, mede omdat mijn echtgenoot ’s avonds vaak werkt. Omdat de oudste, toen 8, reeds vrij modebewust was en wist wat ze wilde op het vlak van kledij, stelde mijn mama me voor om me te leren naaien. Na een 2-tal lessen was ik gelanceerd met zo’n prachtige leermeerster(es) en konden we van start. Ik denk dat ik gedurende dat eerste jaar reeds zo’n 150 kledingstukken maakte. Het maken van kledij voor onze meisjes werd al heel snel een echte passie. Ik kon er mijn energie en creativiteit in kwijt én … de meiden waren supertrots op de kledij die mama voor hen maakte (nu nog steeds trouwens).

Ongeveer een jaar later ontstond het verlangen naar een borduurmachine. Na toch een tijdje wikken en wegen, besloot mijn lieve echtgenoot dat het echt wel tijd was dat ik me zo’n machine aanschafte. Het werd de Brother Innov’is 4000 D. Als snel werd de borduurmachine bijna even frequent gebruikt als de naaimachine. Meer en meer vrienden begonnen te vragen of ik niet iets voor hen of hun kindjes wilde borduren en zo ontstond het idee om te starten in zelfstandig bijberoep. Vooral ook omdat de jongste dochters paard rijden en ik het zadeldoek, het winterdeken enz. borduurde voor hun pony. Zo kwamen er ook frequent vragen uit het “paardenmilieu” om hun attributen te gaan borduren. Uiteindelijk hakten we in de loop van 2014 de knoop door. Ik zou starten in zelfstandig bijberoep en een webwinkeltje openen, met een nieuwe borduurmachine.

Onze grootste ambitie is het leveren van toffe, gepersonaliseerde producten die afgewerkt zijn met oog voor detail. Wij willen fier zijn op de producten die we leveren en hopen dat onze klanten er even veel plezier aan beleven als wij aan het maken ervan.

Het is echter onmogelijk om alles wat we kunnen op de website te plaatsen. Heeft u een origineel idee, wenst u iets wat niet op de website staat, … geef ons gerust een seintje. Alle ideeën kunnen besproken worden en in de mate van het mogelijke, uitgewerkt volgens uw wensen en verlangens.

Wij wensen u heel veel shopgenot en danken u reeds voor het bezoekje aan onze webwinkel.

Sabine

[button link=”https://www.borduurkamertje.be/contact” bg_color=”#4C677E” border=”#4C677E”]Contacteer me[/button]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.