Eer aan onze brandweerlui

Af en toe krijgen we heel moeilijke opdrachten, maar… als we deze dan in een prachtig eindresultaat kunnen omzetten, dan is al ons gezwoeg weer snel vergeten.

In de loop van vorig jaar kregen we de vraag of we voor Seppes nieuwjaar een set bestaande uit een douchelaken, handdoek, washand en gastendoekjes konden borduren. Tot daar was er niet al te veel uitdaging tot…. we de vraag kregen om het logo van de brandweer te digitaliseren en dit op de set voor Seppe te borduren. We gingen hier onmiddellijk mee akkoord tot…. we het logo goed begonnen bestuderen. Dit logo zit dus boordevol details…. Vol goeie moed gingen we aan het werk. Het digitaliseren duurde uren en na een aantal computerperikelen waardoor we zelfs deels opnieuw dienden te beginnen, kwam onderstaande set van onder de borduurmachine gerold.

Dit is weer zo’n werkje van heel lang digitaliseerwerk, maar… met een resultaat waar we gigantisch trots op zijn.

Onlangs ontvingen we ook een mailtje van onze lieve klant waarin ze ons meldde dat Seppe in de wolken was met zijn nieuwjaarsgeschenk. Het enthousiasme van onze klant en de reactie van de ontvanger zorgden ervoor dat we met een fijn gevoel konden terugkijken op deze fantastische uitdaging.

Brandweerset Seppe

Brandweerset Seppe

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie