Handdoek, washandjes en slabbetjes voor kleine Renée

nlangs werd schattige Renée geboren. Eigenlijk was ik al de op hoogte van haar naam want haar mama was hier al langs geweest met een zelfemaakt mutsje voor haar dochtertje op komst. Toen Renée werd geboren, kwam hier een andere klant over de vloer. Een heel vriendelijke en sympathieke dame trouwens. Zij bestelde een hele set voor het kindje van haar broer, dacht ik. En zo vielen de puzzelstukjes in elkaar. Het was dus een geboorteset voor kleine Renée waarvoor ik een aantal weken eerder had geborduurd.

Mevrouw bracht een heel simpel, maar ook weer heel stijlvol geboortekaartje mee. De eenvoud maakte het weer zo mooi: de naam in een sierlijk lettertype en op één over de “e”‘s een klein, subtiel kroontje. Verder werd het kaartje opgefleurd met wat cirkeltjes in dezelfde tinten.

Onze klant koos voor een handdoek en 3 washandjes. Een beetje later bestelde ze ook nog 2 slabben met een hier, heel populair konijn. We digitaliseerden dit konijn eerder voor kleine Daan en sindsdien bestelde menige klant geborduurd materiaal met dit konijn. Op deze manier ontving kleine Renée een heuse geboorteset.

Geboorteset Renée

Geboorteset Renée

Detail handdoek Renée

Detail handdoek Renée

Detail jade slab - Renée detail fuchsia slab Renée

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een antwoord